woensdag 11 augustus 2021

CUPRA Born nu te bestellen

AUTOZINE
CUPRA Born nu te bestellen
De Born, het eerste volledig elektrische model van het Spaanse performancemerk CUPRA, is per direct te bestellen via cupraofficial.nl. De Born trapt af met een 58 kWh-accupakket en een 150 kW / 204 pk sterke elektromotor. Daarbij is er keuze uit vier One editions. De CUPRA Born Business One is er vanaf 37.990 euro of via private lease vanaf 529 euro per maand. De levering van de Born start in oktober 2021.
Lees verder

Autotest: Audi e-tron GT
Audi verkoopt nog auto's met verbrandingsmotor, maar achter de schermen legt de fabrikant zich volledig toe op elektrische auto's. Onder de noemer "e-tron" zijn de eerste exemplaren daarvan al verschenen. Naast de "e-tron SUV" introduceert Audi nu de "e-tron GT". Is Audi's "Gran Turismo" alleen elektrisch om elektrisch te zijn, of biedt het daadwerkelijk voordelen boven conventionele techniek?
Lees verder

Volkswagen kondigt ID.5 aan
De Volkswagen ID.5 GTX beleeft op 7 september 2021 zijn internationale showdebuut als productierijpe, licht gecamoufleerde concept car op de IAA in M?nchen. Volkswagens eerste elektrische SUV-coup? combineert de stijl van een coup? en de praktische mogelijkheden van een SUV met volledig elektrische vierwielaandrijving en twee elektromotoren. De sportieve gezinsauto is daarnaast volledig connected, kan updates over-the-air ontvangen en is uitgerust met Car2X-technologie.
Lees verder

Audi onthult Skysphere Concept
Tijdens de Car Week 2021 in Monterey presenteert Audi de Skysphere, de eerste van een reeks nieuwe concept cars. De Skysphere is een elektrisch aangedreven roadster. Zijn lijnvoering zet de toon voor het Audi-design van de toekomst. Bovenal toont Audi met dit studiemodel zijn visie op het luxesegment van morgen. Daarbij wordt het interieur een interactieve ruimte en maakt het flexibele platform het mogelijk om de auto op verschillende manieren te beleven.
Lees verder

Jaguar F-PACE aangepast voor 2022
De Jaguar F-PACE is aangepast voor het nieuwe modeljaar. Nieuwe, slimme functies verbeteren de luchtkwaliteit in het interieur, terwijl assistentiesystemen de bestuurder meer ondersteuning bieden. Tevens wordt de connectivity aan boord naar een hoger niveau getild met draadloze Apple CarPlay en Android Auto, die beide binnenkort beschikbaar zijn via een Software-Over-The-Air-update. De vernieuwde Jaguar F-PACE is per direct beschikbaar vanaf 74.213 euro.
Lees verder