zondag 15 augustus 2021

Dit is de Lamborghini Countach LPI 800-4!

AUTOWEEK
Dit is de Lamborghini Countach LPI 800-4!
De Lamborghini Countach is terug. En hoe! Lamborghini heeft zojuist de Countach LPI 800-4 aan de wereld voorgesteld, een met retrodesign overgoten supersporter met een 800 pk sterke hybride V12 achter de voorstoelen.
Lees verder

Is de 16.000 euro goedkopere instap-ID3 een aanrader?
Onze Volkswagen ID3 1st Max-duurtester is de meeste complete uitvoering die je kunt krijgen, maar in combinatie met de sterke motor en het 58 kWh-accupakket is het geen koopje. We zetten hem naast de ID3 Pure, de absolute instapper, die dik €16.000 goedkoper is.
Lees verder

Über-Bugatti Bolide gaat in productie
In een bepaald hoekje van de wereld smaakt niets zo lekker als een extra zoete punt van de hypercartaart. Dat gegeven resulteert in een wel heel heftige extremist op basis van de Bugatti Chiron. Bugatti maakt namelijk bekend dat het met een productieversie komt van de vorig jaar getoonde Bolide.
Lees verder

Biagini Passo: miskende trendsetter - De Vluchtstrook
Met auto's als de Range Rover Evoque Convertible en de Volkswagen T-Roc Cabrio leek de niche van de hoogpotige cabrio te zijn geboren, maar al in de jaren '90 kwam het obscure Italiaanse bedrijfje Automobili Biagini op de proppen met een creatie op basis van de Volkswagen Golf I Cabriolet: de Biagini Passo.
Lees verder

Audi A6 e-tron - Blik to the Future
De Europese Commissie wenst dat nieuwe personenauto's vanaf 2035 geen gram CO2 meer uitstoten. In ons werelddeel moeten autofabrikanten daarom nog sterker inzetten op elektrische auto's. Audi's A6-familie vertakt straks in twee richtingen. Eén type heeft in de Europese Unie een groot toekomstperspectief: de A6 e-tron.
Lees verder