dinsdag 31 augustus 2021

DS Automobiles volledig elektrisch vanaf 2024, lanceert vlaggenschip met 104 kWh en 700 km range

AUTOFANS
DS Automobiles volledig elektrisch vanaf 2024, lanceert vlaggenschip met 104 kWh en 700 km range
Taal Nederlands DS automobiles is binnen de nieuw gevormde Stellantis-groep uitgekozen om het voortouw te nemen op elektrogebied. Vanaf 2024 zal het zichzelf in de markt zetten als een 100% elektrisch automerk én zal het een vlaggenschip presenteren dat met een accu van 104 kWh maar liefst 700 km ver moet geraken op één lading. De Mercedes EQS à la DS zeg maar.
Lees verder

Toyota Yaris Cross kent zijn prijs (2021)
Taal Nederlands De eerste beelden van de Yaris Cross dateren inmiddels van 2020 maar op meer details was het nog even wachten. Toyota geeft nu alle informatie over zijn kleinste SUV prijs, inclusief hoeveel hij moet kosten.
Lees verder

Roadtriptest: Ford Tourneo Custom Active 2.0 TD 185 PK FWD (2021)
Taal Nederlands De wereld verandert in een sneltempo rondom ons. In de zomer op vakantie met het vliegtuig? Het is geen vanzelfsprekendheid meer. De auto blijkt meer dan ooit een goede metgezel om op reces te gaan. Autofans pakte haar fietsen in en trok met de Ford Tourneo Custom Active naar het Duitse Winterberg voor een streep mountainbike- en kampeerplezier.
Lees verder

Fords elektrische E-Transit komt ook naar Europa
Taal Nederlands Na zijn Amerikaanse debuut eind vorig jaar kondigt Ford aan dat zijn E-Transit ook naar Europa zal komen. De zuiver elektrische bestelwagen belooft een rijbereik van 317 kilometer en brengt een nieuw infotainmentsysteem met zich mee.
Lees verder

Lotus gaat elektrische toer op: 4 EV's komende 5 jaar
Taal Nederlands Lotus, de Britse bouwer van hyperlichte sportwagens, gaat onder impuls van moederbedrijf Geely de komende 5 jaar vier nieuwe elektrische auto's lanceren. Daarbij worden de termen "SUV" en "vierdeurscoupé" niet geschuwd. Draait Lotus-bezieler Colin Chapman zich nu om in zijn graf?
Lees verder