donderdag 12 augustus 2021

Eerste Belgische Lynk & Co-club opent zaterdag de deuren

AUTOFANS
Eerste Belgische Lynk & Co-club opent zaterdag de deuren
Taal Nederlands Op zaterdag 14 augustus zwaaien in Antwerpen de deuren van de eerste Belgische Lynk & Co Club open. De Lynk & Co-wat? De Club, de showroom-die-je-vooral-geen-showroom-mag-noemen.
Lees verder

Eerste test + video: Hyundai Ioniq 5 Core 73 kWh (2021)
Taal Nederlands Zuid-Korea heeft een nieuw langeafstandswapen om de elektrische Europeanen het vuur aan de schenen te leggen. Dit is de Ioniq 5, een elektrische crossover naar het recept van Hyundai. Wij gingen op pad met de meest interessante "2WD long range"-variant. De 73 kWh in Hyundai-taal.
Lees verder

Schrijf je nu in voor de Autofans Endurance Karting! (18/09/21)
Taal Nederlands Goed nieuws! Want op 18 september trekken we bij Autofans opnieuw onze kartingoutfit aan om twee uur lang wiel tegen wiel te strijden voor de overwinning. Jawel, de Autofans Endurance trekt weer naar Inkart. Schrijf je team snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
Lees verder

Lamborghini lost meer plaagbeelden van nieuwe Countach
Taal Nederlands Teaserberichten van een nieuw model de wereld in sturen is wat speels plagen. Maar een iconische naam als de Countach twee keer droppen en nog steeds niks lossen? Dat is bijna pestgedrag.
Lees verder

Dolle motorrit op doorregende Nürburgring is het koelbloedigste dat je vandaag zult zien
Taal Nederlands Dat Britten op superbikes koelbloedig blijven bij exuberante snelheden, bewijst de TT-race op het eiland Man. Dat het bloed van deze Brit op zijn Yamaha YZF-R1 bevroren moet zijn, bewijst zijn snelle ronde op een doorregende Nürburgring...
Lees verder