donderdag 19 augustus 2021

Elektrische Rimac Nevera haalt nieuw record binnen

AUTOFANS
Elektrische Rimac Nevera haalt nieuw record binnen
Taal Nederlands De Kroatische hypercarconstructeur Rimac heeft een nieuw record beet. Hun elektrische Nevera is de snelst accelererende productiewagen ter wereld. Wat wil je, met vier elektromotoren en 1.914 pk...
Lees verder

Over Lynk & Co en het streamingmodel, met CEO Alain Visser – RoadTrip #44
Taal Nederlands Hoog bezoek in deze aflevering van RoadTrip: niemand minder dan de CEO van Lynk & Co, Alain Visser. Hoe onze landgenoot het helemaal anders wil aanpakken dan de traditionele merken? Ontdek het in onze nieuwe podcastaflevering!
Lees verder

Rijtest: Seat Leon e-Hybrid ST (2021)
Taal Nederlands Met de nieuwe Leon ziet Seat ook de eerste plug-in hybride zijn intrede maken in het gamma. Heeft die een meerwaarde tegenover de gewone Leon met diesel- of benzinemotor?
Lees verder

Officieel: Genesis GV60 is elektrisch huzarenstukje van Kia en Hyundai (2021)
Taal Nederlands Genesis, het luxemerk van Hyundai, heeft vandaag de GV60 onthuld, een elektrische crossover die designlijnen deelt met de Kia EV6 en kan gezien worden als een broertje van de Ioniq 5. Volg je nog?
Lees verder

Hallucinant: Mercedes halt verkoop en levering V8-modellen in VS voor MY2022
Taal Nederlands Mercedes heeft besloten in de Verenigde Staten de verkoop én levering van V8-modellen op te schorten tot volgend jaar. Waardoor hét land van de V8, plots geen V8 meer kan krijgen bij het merk met de ster. Aan de basis ligt het wereldwijde tekort aan microchips, al zouden er ook interne redenen aan de basis liggen.
Lees verder