dinsdag 17 augustus 2021

Honda Integra: een onverwacht rijke geschiedenis

AUTOWEEK
Honda Integra: een onverwacht rijke geschiedenis
Vorige week werd bekend dat Honda werkt aan een terugkeer van de modelnaam Integra. Waarom dat groot nieuws is, wordt duidelijk als we een blik op de geschiedenis van de Honda Integra werpen.
Lees verder

Nissan Note Aura opgetuigd als Nismo
Nissan plakt z'n Nismo-badge steeds vaker op modellen waar je de voor Nissan Motorsports International Co staande vijflettercombintie niet op zou verwachten. Ditmaal is het de Nissan Aura die een Nismo-behandeling ondergaat.
Lees verder

Mahindra schiet met XUV700 met scherp
De Indiase fabrikant Mahindra & Mahindra heeft een nieuwe SUV gepresenteerd. We heten welkom: de XUV700, een auto wiens modelnaam uitgesproken wordt als ware het de codenaam van een fictieve Engelse geheim agent.
Lees verder

Nieuwe Jeep Commander uitgebreid te zien
Jeep komt met een nieuwe SUV, een zevenzitter waarvan het merk het uiterlijk al in een eerste video heeft vrijgegeven. Het heeft er alle schijn van dat Jeep's nieuwste SUV z'n technische basis deelt met de Compass.
Lees verder

Prijzen nieuwe Opel Movano én elektrische Movano-e bekend
Opel verving z'n op de Renault Master gebaseerde Movano onlangs voor een eigen variant van de in de basis oudere Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer. AutoWeek heeft de prijzen van de nieuwe Movano én die van de elektrische Movano-e te pakken.
Lees verder