maandag 2 augustus 2021

Hyundai i20 nu ook als N-Line te bestellen

AUTOWEEK
Hyundai i20 nu ook als N-Line te bestellen
Hyundai zet de sportief aangeklede variant van de i20 op de prijslijst. Het gaat om de i20 N-Line, een dynamisch ogende variant die een vanafprijs heeft van net geen 25 mille.
Lees verder

Autoverkoop zakt in: -22 procent in juli
De afgelopen maanden liet de Nederlandse automarkt vrijwel onafgebroken herstel zien, maar aan die aaneenschakeling van positieve cijfers komt nu een eind. In juli zijn namelijk ruim 22 procent minder personenauto's geregistreerd dan in diezelfde maand vorig jaar, zo blijkt uit cijfers die Bovag, RAI Vereniging en RDC vandaag vrijgeven.
Lees verder

Gefacelifte Dacia Duster op de prijslijst
De vernieuwde Dacia Duster is pas kort geleden gepresenteerd, maar staat nu al compleet met prijsstickers in de Nederlandse showrooms. De aangescherpte SUV heeft een vanafprijs van €18.890 en is per direct te bestellen.
Lees verder

Ferrari 812 GTS uitgebouwd door Novitec
Waar de pk-bomen tot de hemel reiken is geen hoeveelheid pk's voldoende. Zo zijn er klanten te vinden voor optisch én technisch door tuners onder handen genomen supercars en ditmaal is het de Ferrari 812 GTS die door tuner Novitec is aangepakt.
Lees verder

Mercedes-Benz C-klasse All-Terrain betrapt
De Audi A4 Allroad en Volvo V60 Cross Country krijgen voor het eerst concurrentie uit Stuttgart. Mercedes-Benz trekt in september tijdens de IAA van Múnchen namelijk het doek van de allereerste C-klasse All-Terrain. Die nieuwe variant is kort voor z'n werelddebuut in camouflagepak betrapt.
Lees verder