vrijdag 20 augustus 2021

Infiniti slijpt z'n grootste SUV bij

AUTOWEEK
Infiniti slijpt z'n grootste SUV bij
De QX80 is het grootste en tevens oudste model dat Nissan's luxemerk Infiniti op z'n internationale verkooplijsten heeft staan. De auto waar de QX80 op is gebaseerd werd kort gefacelift en nu is ook de QX80 gemoderniseerd.
Lees verder

Renault Mégane E-Tech Electric - AutoWeek-lezer spot
Renault komt met een nieuwe elektrische cross-over, een model dat het toevoegt aan de Mégane-familie. Dankzij AutoWeek-lezer Bram Bos zien we die Mégane E-Tech Electric nu van wel heel dichtbij.
Lees verder

Chinese SUV gaat in 1,8 seconden van 0-100 km/h
Veelal zijn het elektrische hypercars die - op papier - in staat zijn om in minder dan twee tellen naar een snelheid van 100 km/h te zoemen. De scheurneus die daar ditmaal tot in staat claimt te zijn is géén hypercar, maar een SUV.
Lees verder

Genesis toont heftige pixelracers
Genesis heeft twee splinternieuwe raceauto's gepresenteerd, al achten we de kans klein dat je er ooit een fysiek exemplaar van zult zien. De twee scheurneuzen zijn namelijk ontwikkeld voor racegame Gran Turismo , maar één ervan is interessanter dan je wellicht zou denken.
Lees verder

Prijzen nieuwe Lexus NX bekend
Lexus heeft de eerste prijzen vrijgegeven van de splinternieuwe tweede generatie NX. Lexus' concurrent van auto's als de BMW X3 en Volvo XC60 heeft een vanafprijs van €59.990 en staat vanaf eind dit jaar bij de dealers.
Lees verder