zondag 29 augustus 2021

Lexus brengt posters LC Cabrio uit

AUTOZINE
Lexus brengt posters LC Cabrio uit
Lexus vroeg zeven Europese artiesten om hen idee van Grand Touring met een LC Convertible naar een poster te vertalen. Het resultaat daarvan varieert van vintage tot modern. Iedereen kan zijn eigen favoriet aanwijzen en kans maken op een van de posters.
Lees verder

Ford introduceert Mondeo ST-Line X Wagon
Ford introduceert de Mondeo Wagon in ST-Line X-uitvoering. Deze exclusieve versie is standaard voorzien van lederen bekleding, Panorama Pack, Driver Assistance Pack en Winter Pack. De waarde van deze opties bedraagt 4.845 euro, maar de meerprijs is 2.300 euro. Deze Mondeo is voorzien van een hybride aandrijflijn van 140 kW (187 pk), eCVT-automaat en hergebruik van remenergie voor effici?ntie en rijcomfort
Lees verder

Jaguar past XE en XF aan voor 2022
Jaguar past de XE, XF sedan en XF Sportbrake aan voor modeljaar 2022. Hiermee is onder meer de connectiviteit naar een hoger plan getild dankzij draadloze Apple CarPlay en Wireless Android Auto, binnenkort beschikbaar via Software-Over-The-Air-updates (SOTA). Daarnaast continueert Jaguar de XE R-Dynamic Black; een variant met onder meer hoogglans zwarte details. De aangepaste Jaguar XE en XF zijn per direct te bestellen.
Lees verder

Mobilize introduceert Limo
Mobilize onthult Limo, een 4,67 meter lange, 100% elektrische vierdeurs sedan voor gebruik als taxi of huurauto met chauffeur. Hij zal enkel worden gecommercialiseerd met een abonnement in de vorm van pakketten en mobiliteitsaanbiedingen a la carte. Mobilize Limo is ontstaan uit de joint venture die Renault Group en Jiangling Motors Group Co., Ltd (JMCG) in 2018 hebben opgericht. Zowel de wagen als de services plukken de vruchten van alle knowhow en ervaring die Renault Group en zijn netwerk de voorbije tien jaar hebben opgedaan op het gebied van elektrische mobiliteit.
Lees verder

Audi versnelt plan Vorsprung 2030
Audi stelt nieuwe doelen voor de toekomst. Zo streeft het merk met de vier ringen ernaar om in 2030 50% meer autos te verkopen dan nu ?n om klanten van elektrisch aangedreven modellen een unieke reisbeleving te bieden met een eigen ecosysteem. Tevens stelt Audi zich ten doel om toonaangevend te zijn op het gebied van technologie. Dit alles staat vastomlijnd in de nieuwe strategie Vorsprung 2030. Eerder maakte Audi al bekend dat het vanaf 2026 alleen nog elektrisch aangedreven modellen introduceert en dat de productie van verbrandingsmotoren tussen nu en 2033 geleidelijk wordt afgebouwd.
Lees verder