dinsdag 10 augustus 2021

Mercedes-Benz A-klasse gefacelift buiten de deur

AUTOWEEK
Mercedes-Benz A-klasse gefacelift buiten de deur
Mercedes-Benz staat op het punt de A-klasse een facelift te geven. Eerder konden we je al een ingepakt testexemplaar van de gefacelifte topversie van de A-klasse laten zien. Vandaag is een bescheidener uitgedoste versie van de vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse in beeld verschenen.
Lees verder

Panhard 17 (1959) - In het Wild
De eigenaar of eigenaresse van deze Panhard 17 is er na 38 (!) jaar vast wel aan gewend dat de auto de nodige aandacht trekt. In deze rubriek is-ie echter nog niet voorbijgekomen en het is om verschillende redenen hoog tijd om daar verandering in te brengen.
Lees verder

Opel Astra 2.0-16V GSI – 1992 – 440.277 km - Klokje Rond
Áls je ooit nog een Opel Astra F GSI tegenkomt, dan is het een gekoesterde klassieker. Die van Willem Jan Kruizinga is de uitzondering op de regel. Hij heeft hem achttien jaar in bezit en de GSI doet gewoon nog vrijwel dagelijks dienst. Vandaag laat hij beoordelen of zijn bijzondere Opel toekomst heeft.
Lees verder

Rechter: telefoon op schoot tijdens rijden is toegestaan
Een automobilist die was bekeurd voor het vasthouden van een telefoon achter het stuur, hoeft die boete van €240 toch niet te betalen. De telefoon lag op schoot, terwijl de wet alleen het werkelijk vasthouden van een telefoon tijdens het rijden verbiedt.
Lees verder

Audi Skysphere Concept: meerdere identiteiten
Studiemodellen zijn er in talloze soorten en maten. De Skysphere Concept waar Audi nu digitaal het doek van heeft getrokken, is in meerde opzichten een bijzondere. Niet in de eerste plaats omdat de meervoudige toekomstvisie meer dan slecht één set buitenmaten heeft.
Lees verder