woensdag 25 augustus 2021

Mercedes lanceert C-Klasse All Terrain

AUTOZINE
Mercedes lanceert C-Klasse All Terrain
Voor wie een conventionele Estate te weinig terreinvaardig vindt, maar een SUV te hoog, biedt Mercedes-Benz nu ook in het C-Klasse segment een allrounder als alternatief aan: de C-Klasse All-Terrain. Na de introductie van het All-Terrain concept met de E-Klasse in het voorjaar van 2017, is er nu met de C-Klasse een tweede multitalent met een unieke vormgeving en veelzijdige capaciteiten.
Lees verder

Mazda2 aangepast voor modeljaar 2022
De Mazda2 krijgt een rijkere standaarduitrusting, de toevoeging van een nieuwe speciale Sportive-versie en meer keuzemogelijkheden. Bovendien wordt de Mazda2, modeljaar 2022, voorzien van een vernieuwde 1.5-liter viercilinder Skyactiv-G motor met aanpassingen op het gebied van rijeigenschappen, brandstofeffici?ntie en CO2-uitstoot. Vanaf deze week staat de Mazda2 modeljaar 2022 in de Nederlandse showrooms met een vanafprijs van 17.990 euro inclusief kosten rijklaar maken.
Lees verder

Ford E-Transit debuteert op openbare weg
De Ford E-Transit is klaar om voor het eerst in de praktijk aan het werk te gaan. Een selectie van klanten met grote wagenparken gaat in aanloop naar de officille marktlancering in het voorjaar van 2022, de volledige elektrische bestelwagen van Ford aan de tand voelen op de Europese wegen.
Lees verder

Tesla levert eerste Model Y in Nederland
Op maandag 23 augustus 2021 is in Tilburg de levering van de allereerste Tesla Model Ys in Nederland van start gegaan. Model Y is een volledig elektrische, middelgrote SUV die is ontworpen voor veelzijdigheid en veiligheid. Met tot 507 km WLTP-bereik biedt de SUV eenzelfde actieradius als de Model 3. Prijzen beginnen bij 65.010 euro voor de Model Y Long Range.
Lees verder

Kia toont schets nieuwe Sportage
Kia heeft de eerste schetsen van de compleet nieuwe, speciaal voor de Europese markt ontworpen Sportage onthuld. Voor het eerst in de historie introduceert Kia met de vijfde generatie vande populairste SUV van het merk een Sportage die specifiek voor Europese kopers ontwikkeld is.
Lees verder