dinsdag 31 augustus 2021

MINI STRIP: Duurzaam design met een twist van Paul Smith

BMW GROUP
MINI STRIP: Duurzaam design met een twist van Paul Smith
MINI onthult de MINI STRIP: een custom-made one-off auto die de schijnwerpers richt op een innovatieve benadering van het thema duurzaamheid in de automobielindustrie. De MINI STRIP is in samenwerking met de gerenommeerde Britse modeontwerper Paul Smith ontwikkeld. De auto werd al in november 2020 aangekondigd en is in de afgelopen maanden gerealiseerd. De unieke MINI STRIP beleeft zijn wereldpremière op 12 augustus 2021 in Londen.
Lees verder

Startsignaal voor CO2-vrije mobiliteit van de toekomst: op IAA Mobility 2021 kunnen bezoekers de BMW iX5 Hydrogen voor het eerst in actie zien.
+++ Nieuw element van BMW i: waterstof brandstofcelaandrijving zorgt voor duurzaam rijplezier. +++ Wereldwijd unieke combinatie van high-performance brandstofcel en geoptimaliseerde 'power'-batterij onderstreept toonaangevende expertise van BMW Group van aandrijfsystemen. +++ Kleine serie voor demonstratie- en testdoeleinden in 2022. +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Het uitgebreide programma van BMW Welt voor IAA Mobility 2021 van 6 tot 12 september.
Dagelijkse workshops en Genius Sessions over elektromobiliteit, circulaire economie en duurzaamheid in de BMW Group. Digitale live talk van het FUTURE FORUM door BMW Welt over de circulaire economie op 9 september. Probeer innovatieve micromobiliteitsconcepten uit op spannende testbanen. Het programma wordt afgerond met een bijzonder filmisch hoogtepunt en een breed aanbod aan rondleidingen. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group lanceert het RE:BMW CIRCULAR LAB
Met het RE:BMW CIRCULAR LAB deelt de BMW Group een authentiek inzicht in de bijdrage van het bedrijf aan holistische productontwikkeling, het zorgvuldige gebruik van grondstoffen en de transformatie naar een circulaire economie. Het platform is ook een uitnodiging tot samenwerking en uitwisseling. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

RE:IMAGINE: Nieuwe tijdelijke tentoonstelling in het BMW Museum die samenvalt met de IAA Mobility 2021 documenteert het pad van de BMW Group naar duurzame mobiliteit in de toekomst.
+++ Focus op transitie naar elektromobiliteit en circulaire economie. +++ Tentoonstelling op vijf niveaus van het BMW Museum toont activiteiten en visies voor meer duurzaamheid. +++ Pioniersgeest en ontwikkelingsexpertise als drijvende factoren achter vooruitgang. +++ Tentoonstelling opent voorafgaand aan de IAA Mobility 2021 op 1 september 2021 en duurt tot januari 2023. +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder