vrijdag 20 augustus 2021

Opel Grandland (X) - Facelift Friday

AUTOWEEK
Opel Grandland (X) - Facelift Friday
Opel heeft een nieuw familiegezicht en dat zullen we weten ook. Na de facelift van de Crossland en de introductie van een geheel nieuwe Mokka werd eerder deze zomer ook de Grandland van het Vizor-front voorzien.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E krijgt opvallend nieuw pakket
Ook zo moe van al die Black Editions, Black Packs die autofabrikanten op hun modellen aanbieden? Daarin sta je niet alleen, zo blijkt. Ford komt namelijk met een pakket waarmee je de elektrische Mustang Mach-E op compleet tegenovergestelde wijze kunt aankleden.
Lees verder

Renault pakt uit met nieuwe kampeerauto's
Renault heeft tijdens de Düsseldorf Motor Show, ook wel bekend als de Caravan Salon, het doek getrokken van twee nieuwe kampeerauto's. De eerste gaat internationaal in de verkoop, de tweede is een vrolijke aandachtstrekker.
Lees verder

"Sportieve EV's totaal niet interessant' - AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van onze podcast De Uitlaat! Roy reed met de Kia EV6 en vertelt daarover, maar Marco laten weten dat de snelste en meest sportieve EV's hem totaal niet kunnen boeien. Daarnaast bespreken de mannen hun favouriete brandstofmotoren die nu te koop zijn en bespreken ze de nieuwe Lamborghini Countach. Los daarvan komen de vaste rubrieken langs, luister hieronder of op je favouriete podcast om er achter te komen wat de tegenvaller van de week is.
Lees verder

Nissan Qashqai - Volkswagen Tiguan - Dubbeltest
De Nissan Qashqai was in 2006 een ware pionier in het segment van de compacte cross-overs, dat nu de hele markt lijkt te beheersen. Inmiddels zijn we aan de derde generatie toe en is het tijd om te bekijken of die voorsprong de tand des tijds heeft doorstaan.
Lees verder