zaterdag 28 augustus 2021

Range Rover (L322) - Facelift Friday

AUTOWEEK
Range Rover (L322) - Facelift Friday
De derde generatie van de Range Rover, intern L322 genaamd, werd grotendeels ontwikkeld toen Land Rover van BMW was. Toen hij in 2002 op de markt verscheen was het merk echter al verkocht aan Ford, onder wiens toezicht de grote SUV in 2005 werd vernieuwd. Nadat Tata in 2008 het stokje had overgenomen, volgde de grootste facelift van dit model.
Lees verder

Renault en Jiangling met Mobilize Limo naar Europa
Renault komt met de Mobilize Limo, een auto die vooral is bedoeld voor professioneel personenvervoer. Hij komt je niet voor niets bekend voor, want in China hebben we deze auto al eens gezien.  naar Europa.
Lees verder

Renault Captur vs. Honda Jazz - Dubbeltest
De plug-in hybride is aan een enorme opmars bezig, maar tegelijkertijd zien we ook steeds meer hybrides zónder stekker. Renault voegt bijvoorbeeld zo'n versie toe aan het gamma van de Captur, die daarmee ineens hybride-expert Honda op zijn pad treft.
Lees verder

Dacia Sandero Europa's nummer 1 in juli
Vergeet agressief ogende elektro-SUV's: de Dacia Sandero mag zichzelf voor het eerst in de geschiedenis de populairste auto van Europa noemen.
Lees verder

Opel Insignia GSi - Achteruitkijkspiegel
Deze week belt Cornelis naar Roy vanuit een Opel Insignia GSI, die hij zet tegen een andere auto uit hetzelfde concern. Maar die auto's lijken technisch verder totaal niet op elkaar. Verder praten de mannen over de Tesla Model Y die eindelijk in Nederland is, de IAA die in bijzondere vorm van start gaat en het verdwijnen van de Renault Mégane hatchback. Fijn weekend!
Lees verder