maandag 9 augustus 2021

Rijtest: Lexus LC 500 Convertible (2021)

AUTOFANS
Rijtest: Lexus LC 500 Convertible (2021)
Taal Nederlands Lexus, hét merk van de zelfopladende hybride. Maar ook het merk van een exuberante luxecabrio met een atmosferische 5-liter V8 voorin. Is deze LC 500 Convertible een verboden vrucht uit Japan?
Lees verder

Prinses Delphine waagt zich aan "art car" voor jonge Belgische DTM-piloot
Taal Nederlands Dit weekend strijkt de DTM neer op het circuit van Zolder. Opvallende verschijning: de Lamborghini Huracán van de jonge Belgische racepiloot Esteban Muth. De 19-jarige Brusselaar liet zijn racewagen voor dit weekend wrappen door niemand minder dan prinses Delphine van Saksen-Coburg.
Lees verder

KIA EV6 | De EV die Kia hip maakt bij het grote publiek? (2021)
Videotips Taal Nederlands Kia's nieuwste vlaggenschip is deze EV6, een elektrische crossover met indrukwekkende prestaties en een uitgesproken design. Redacteur Yves ging alvast een kijkje nemen naar deze nieuwe elektroknaap! Kia's nieuwste vlaggenschip is deze EV6, een elektrische crossover met indrukwekkende prestaties en een uitgesproken design. Redacteur Yves ging alvast een kijkje nemen naar deze nieuwe elektroknaap! Europese autosegmentatie: DAuto type: SUV /...
Lees verder

Mountune krikt Focus ST op tot 365 pk
Taal Nederlands Met 280 pk is de Ford Focus een geduchte uitdager in het hot hatch-segment van de Golf GTI. De Britse tuner Mountune wil nu de kloof dichten met het segment van de hyperhatches.
Lees verder

Vlaanderen: hoogste aantal verkeersdoden sinds 2016
Taal Nederlands In de eerste helft van 2021 vielen er bij verkeersongevallen in Vlaanderen bijna een kwart meer dodelijke slachtoffers dan vorig jaar. Ook het aantal ongevallen met gewonden is toegenomen. Dat blijkt uit de verkeersveiligheidsbarometer van VIAS Institute en de federale politie.
Lees verder