dinsdag 24 augustus 2021

Rolls-Royce Ghost volgens Novitec

AUTOWEEK
Rolls-Royce Ghost volgens Novitec
Tuner Novitec heeft de nieuwe Rolls-Royce Ghost ontdekt. De Spofec-afdeling van het bedrijf stort zich op de kleine broer van de Phantom. Het resultaat is naar tunermaatstaven opvallend subtiel.
Lees verder

Renault stopt in Nederland met Mégane Hatchback
De Renault Mégane is voortaan alleen nog als Estate leverbaar. De Mégane Hatchback staat niet meer op de website van de Nederlandse importeur en keert ook niet meer terug.
Lees verder

Saab 96 - Klokje Rond Klassiek
In deze rubriek treffen we vaak mensen die liefhebber zijn van één specifiek merk of model. Zo niet Marcel Romijn: zijn wagenpark beslaat vier totaal verschillende merken en vier totaal verschillende autosoorten. Het belangrijkste criterium luidt 'als er maar een verhaal aan zit'. Hij vertelt ons vandaag het verhaal van Knut, de olijfgroene Saab 96.
Lees verder

Kia Soul EV - In het Wild
In deze rubriek presenteren we vooral leuke en zeldzame klassiekers, of auto's die nooit in Nederland zijn geleverd. Een origineel Nederlandse Kia uit 2014 lijkt voor geen meter in het plaatje te passen, maar stiekem is deze Kia Soul EV harstikke zeldzaam. Bovendien is het de opa van de net nieuwe Kia EV6!
Lees verder

Gefacelifte Ford Fiesta in camouflagepak
Ford heeft niet alleen van de Focus een gefacelifte versie op de planken liggen, ook diens kleinere broer Fiesta gaat dit jaar onder het mes. Op een kakelverse set spionagefoto's is die vernieuwde Ford Fiesta voor het eerst als ST-Line te zien.
Lees verder