vrijdag 20 augustus 2021

Skoda brengt z'n snelste auto ooit terug

AUTOWEEK
Skoda brengt z'n snelste auto ooit terug
Een bijzonder bericht uit de hoek van Skoda. De Engelse afdeling van het merk stelt namelijk opnieuw een bloedsnelle Octavia RS aan het daglicht voor. Het gaat om de Bonneville Octavia RS, een tien jaar oude snelheidsduivel die weer helemaal fris is.
Lees verder

'Druk op openbare laadpunten neemt toe'
Het Nederlandse wagenpark telt steeds meer elektrische auto's, maar het aantal openbare laadpunten groeit niet hard genoeg. Dat is de conclusie van Independer dat zich baseert op gegevens van de RDW en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
Lees verder

Opel Vectra 3.2 V6 - Op de Rollenbank
Bij Op de Rollenbank is ruimte voor álle auto's. Ook met een vuilniszakgrijze Opel Vectra met trekhaak word je gewoon uitgenodigd. Maar als we even verder kijken, is er toch iets bijzonders aan de hand. In deze op het oog zo doodnormale Vectra snort namelijk een enorme 3,2-liter V6.
Lees verder

Land Rover Defender als extra lange 130
Het leveringsgamma van de Land Rover Defender is al behoorlijk uitgebreid, maar nog niet voltooid. Er zit een Defender 130 in het vat, een versie die nog een stuk forser wordt dan de momenteel langste Defender, de 110. Op deze set spionagefoto's is die Defender XXL voor het eerst te zien.
Lees verder

Test: Skoda Fabia
Al dik twintig jaar gebruikt Skoda de techniek van de Volkswagen Polo, maar bouwt daar een net wat goedkopere en ruimere auto mee. Dat heeft de Fabia geen windeieren gelegd en generatie vier moet slimmer (en ruimer) zijn dan ooit.
Lees verder