donderdag 19 augustus 2021

Tankstation langs snelweg mag laadpalen plaatsen

AUTOWEEK
Tankstation langs snelweg mag laadpalen plaatsen
Tankstations langs de snelweg mogen hun eigen laadpalen plaatsen. Dat heeft de Raad van State bepaald. Wel moeten de door het tankstation te plaatsen laadpalen een ondergeschikte rol spelen naast het aanbieden van benzine, diesel en lpg.
Lees verder

Nieuwe BMW 2-serie Tourer betrapt op de Nürburgring
BMW houdt vast aan de MPV. Het merk dat pas heel laat actief werd in het segment van de 'ruimtewagens' komt namelijk met een tweede generatie van de 2-serie Tourer. Die nieuwe gezinsvriendelijke BMW is in camouflagetrim betrapt op de Nürburgring.
Lees verder

370 pk voor Cupra Leon
Cupra levert de Leon in Nederland vooralsnog alleen als plug-in hybride e-Hybrid, maar elders in de wereld is de Leon met Cupra-saus ook met een krachtige 2.0 TSI te krijgen. Abt, kind aan huis bij de merken van de Volkswagen Groep, pompt die krachtigste smaken van de Cupra Leon tot liefst 370 pk.
Lees verder

Machtige Venon F5 helemaal uitverkocht
De Venom F5 van Hennessey Performance is een compromisloze hypercar met een compleet gestoorde ruim 1.840 pk sterke 6.6 V8 achter de voorstoelen. De eigenwijze Amerikaanse autobouwer meldt trots dat alle exemplaren van de Venom F5 zijn vergeven. Wie er nog eentje op z'n shortlist had staan, moeten we dan ook teleurstellen.
Lees verder

Prijzen vernieuwde Mazda 2 bekend
De opgewaardeerde Mazda 2 is nu voor de Nederlandse markt beschikbaar. We hebben alle prijzen van fijngeslepen Mazda 2 van modeljaar 2022 te pakken. Daarbij is er iets bijzonders aan de hand met het motorengamma van Mazda's kleinste hatchback.
Lees verder