donderdag 26 augustus 2021

Test: Opel Grandland

AUTOWEEK
Test: Opel Grandland
Om de Grandland (voortaan zonder X) in lijn te brengen met de rest van het gamma heeft Opel hem een nieuw front gegeven met een glimmend zwart paneel. Ook het dashboard ging op de schop en de elektronische functionaliteit is toegenomen. Is dat genoeg voor een tweede levensfase?
Lees verder

Ford Bronco Pick-up afgeschoten
De in de Verenigde Staten bijzonder warm ontvangen nieuwe Ford Bronco krijgt geen pick-upbroertje. Hoewel de komst van de Bronco met open laadbak nooit officieel was aangekondigd, melden bronnen aan Automotive News dat die er wel degelijk waren.
Lees verder

Chery QQ Ice Cream is mini-EV
De Chinese fabrikant Chery heeft de eerste afbeeldingen vrijgegeven van de QQ Ice Cream, een elektrisch blokkendoosje dat net zo hoekig als z'n naam aandoenlijk is.
Lees verder

Audi SQ5 TDI opgepompt door Abt
Ben je om welke reden dan ook niet tevreden met de 341 diesel-pk's die Audis SQ5 op de weg brengt? Zet je dieselbeul dan niet direct op Autotrack. De Duitse tuner Abt schroeft het vermogen van de SQ5 TDI namelijk maar wat graag op.
Lees verder

Autoproductie Verenigd Koninkrijk op laagste punt sinds 1956
De Engelse autoproductie is afgelopen maand fors ingezakt. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort zijn volgens het Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT) in juli bijna 38 procent minder auto's geproduceerd dan in diezelfde maand vorig jaar. Voor de Engelse autoindustrie was het de slechtste julimaand sinds 1956.
Lees verder