dinsdag 10 augustus 2021

Verenigde Staten gaan deels elektrisch tegen 2030

AUTOFANS
Verenigde Staten gaan deels elektrisch tegen 2030
Taal Nederlands Tegen 2030 moeten de helft van de nieuwe auto's in de Verenigde Staten zogenaamde "zero-emissie"-auto's zijn. Tegelijk willen de Verenigde Staten het voortouw nemen in de productie en ontwikkeling van elektrische auto's.
Lees verder

Rijtest + video: BMW 545e xDrive (2021)
Taal Nederlands De BMW 5 Reeks is sinds jaar en dag de zakensedan bij uitstek. Maar in die middens moeten de dieselmodellen steeds meer terrein prijsgeven aan de stekkerhybrides. Jawel, meervoud, want sinds de facelift van de 5 vorig jaar heeft de 530e het gezelschap gekregen van de 520e en 545e.
Lees verder

Mein Gott: Volkswagen schrapt befaamde curryworst van het menu, stakingen op til?
Taal Nederlands Volkswagens bestverkopende product, de befaamde VW curryworst, wordt van het menu geschrapt in het hoofdkwartier om zo plaats te maken voor een meer ecologisch vegetarisch alternatief. De kans op stakingen binnen het bedrijf is daardoor reƫel. Jep, dat las je goed.
Lees verder

Holy sh*t: Lamborghini kondigt revival Countach aan! EV-model in de maak?
Taal Nederlands Lamborghini heeft zopas via verschillende kanalen te kennen gegeven dat de mythische Countach een revival krijgt. Via een 20 seconden durende video en een teaserfoto wordt de terugkomst duidelijk gemaakt. Met de quote: " De toekomst is onze nalatenschap" kan er wel eens gehint worden naar de eerste elektrische Lambo in serieproductie
Lees verder

Videotip: Welt Documentary – Building a Porsche 911
Taal Nederlands Interessant kanaal om te volgen op YouTube: Welt Documentary. Het Duitse kanaal publiceert af en toe fascinerende autodocumentaires. Zoals hun meest recente: het bouwproces van de iconische Porsche 911.
Lees verder