dinsdag 3 augustus 2021

Verkoop tweedehands auto's neemt toe

AUTOWEEK
Verkoop tweedehands auto's neemt toe
De verkoop van nieuwe personenauto's nam in juli af, maar gelijktijdig kochten we in Nederland afgelopen maand wel meer tweedehands auto's. Sterker nog, juli is de maand waarin dit jaar de meeste occasions zijn verkocht.
Lees verder

Opel Mokka - Occasion aankoopadvies
We bekijken de Opel Mokka van de eerste generatie, die loopt tot 2020. Wat is Opel Mokka waard als occasion? En wat is eigenlijk het verschil tussen een Mokka en een Mokka X?
Lees verder

Honda neemt afscheid van NSX met Type S
Het is binnenkort over en uit voor de Honda NSX. Honda kondigt een laatste serie van z'n hybride supersporter aan, een auto die NSX Type S heet en die later deze maand tijdens de Monterey Car Week in Californië zijn debuut maakt.
Lees verder

Camperverkoop al bijna op jaarrecord
2020 was een recordjaar voor de verkoop van campers en caravans. Dit jaar zijn er tot en met juli al bijna evenveel van verkocht als in heel 2020.
Lees verder

Aston Martin Valkyrie 'Volante' in beeld
Aston Martin heeft een open versie van de heftige Valkyrie achter de coulissen staan. Lang hoef je niet op die opengewerkte extremist te wachten, de Valkyrie 'Volante' wordt namelijk later deze maand al onthuld tijdens het Concours d'Elegance in Pebble Beach.
Lees verder