vrijdag 6 augustus 2021

VW Tiguan Allspace 2021 nu te bestellen

AUTOZINE
VW Tiguan Allspace 2021 nu te bestellen
Volkswagen heeft prijskaartjes gehangen aan de diverse uitvoeringen van de vernieuwde Tiguan Allspace. De grote SUV van Volkswagen heeft een scherper design, LED-verlichting, nieuwe assistentiesystemen en biedt meer online diensten. De extra lange Tiguan heeft niet alleen meer ruimte, maar is ook rijker uitgerust dan zijn kortere broer. De Tiguan Allspace is per direct te bestellen voor een vanafprijs van 39.890 euro; dat is ruim 6.000 euro lager dan bij de vorige generatie. Hij arriveert eind oktober 2021 in Nederland.
Lees verder

Mercedes-Benz en GROB werken samen
Mercedes-Benz intensiveert de samenwerking met GROB-WERKE op het gebied van systeemtechnologie die benodigd is om de toekomstige accugeneraties te produceren. Het merk versterkt daarmee de productiecapaciteit voor accus en de eigen kennis.
Lees verder

Hyundai wordt aandeelhouder H2 Mobility
Hyundai is aandeelhouder geworden in waterstofinfrastructuurbedrijf H2 MOBILITY. Daarmee is Hyundai de eerste aandeelhouder buiten de kring van oprichtende leden: TotalEnergies, Shell, OMV, Linde, Air Liquide en Daimler. Hyundai wordt vertegenwoordigd door Hyundai Motor Deutschland.
Lees verder

Opel Classic virtueel te bezoeken
De collectie van Opel Classic, die ruim 120 jaar autoproductie en 159 jaar merkgeschiedenis vertegenwoordigt, is nu ook virtueel te bekijken. Opel Classic introduceert virtuele rondleidingen die 24/7 tevolgen zijn op Opel.com/opelclassic.
Lees verder

C40 Recharge te zien in Volvo Studio
Vanaf vrijdag 6 augustus 2021 opent Volvo Nederland voor zes maanden de deuren van een exclusieve Volvo Studio in de Westfield Mall in Leidschendam. Op deze bijzondere locatie kunnen ge?nteresseerden op kennismaken met Volvos eerste auto die alleen elektrisch wordt aangeboden: de C40 Recharge. De unieke Volvo Studio is tot en met 31 januari 2022 dagelijks van 09.00 tot 20.00 uur geopend en is gevestigd aan de Liguster 202 in Leidschendam.
Lees verder