donderdag 2 september 2021

AC Cars komt met elektrische Ace RS

AUTOWEEK
AC Cars komt met elektrische Ace RS
De na diverse faillissementen en heroplevingen weer actieve Engelse fabrikant AC Cars is tegenwoordig druk met het bouwen van volledig elektrische Cobra's. De Cobra is veruit het bekendste model van AC Cars, maar ook diens voorganger mag er zeker wezen. Het is die Ace waar het huidige AC Cars nu elektrische versies van gaat produceren.
Lees verder

Hyundai Ioniq 5 N: elektrische hot hatch in beeld
Het lijkt er sterk op dat de elektrische Hyundai Ioniq 5 een N-behandeling onder gaat. Op deze foto's is namelijk e
Lees verder

Mercedes-Benz Sprinter: nieuwe motor en slimme deuren
Mercedes-Benz voert een reeks aanpassingen door op de Sprinter. De grote broer van de Vito krijgt een nieuwe dieselmotor en vernieuwde vierwielaandrijving. Opvallender is de aandacht die Mercedes-Benz heeft besteed aan extra gebruiksgemak voor pakketbezorgers.
Lees verder

BMW i Vision Circular: nieuw studiemodel te zien bij IAA
BMW wil niet alleen auto's op de markt brengen die zelf geen uitstoot veroorzaken, maar ook het proces van productie tot recycling meer klimaatneutraal maken. De i Vision Circular, een nieuw studiemodel dat bij de IAA in München te bewonderen zal zijn, belichaamt dat.
Lees verder

Dit kost de vernieuwde Lexus ES
Lexus hangt een prijskaartje aan de subtiel strakgetrokken Lexus ES. Het gamma is nog niet compleet, maar vooralsnog is de échte instapper de voordeligste ES tot nu toe!
Lees verder