maandag 13 september 2021

BMW 5-serie - Blik to the Future

AUTOWEEK
BMW 5-serie - Blik to the Future
BMW lijkt de laatste tijd alles op alles te zetten om zoveel mogelijk liefhebbers op stang te jagen. Met de toekomstige, negende generatie van de 5-serie kunnen die liefhebbers weer even op adem komen, want de '5' blijft vooral zichzelf.
Lees verder

Is een plug-in hybride geschikt voor terreinrijden?
Bij offroaden denken we in eerste instantie aan ruige mannen, overal blubber en zand en rokende, ronkende motoren. Toch ontkomt ook die tak van sport niet aan de transitie. Terwijl menige fabrikant al hard nadenkt over volledig elektrische terreinbeulen, gaan wij met drie plug-in hybrides de paden op, de lanen in.
Lees verder

Test: Dacia Duster
Dacia heeft de Duster bijgepunt en biedt hem nu ook in een begerenswaardige variant met 150 pk benzinemotor en zestraps DCT. Knaagt deze weelde niet aan het no nonsense karakter van de verder nog immer functionele Roemeen?
Lees verder

Skoda Enyaq Coupé iV - AutoWeek-lezer spot
De Grossglockner is niet alleen een fantastische berg, maar ook een locatie waar menig autofabrikant ingepakte testauto's aan de tand voelt. AutoWeek-lezer Pim de Jonge liep er zomaar even de Skoda Enyaq Coupé iV tegen het lijf. Pim: onze dank nadert welhaast het oneindige!
Lees verder

Hier vind je de beste en slechtste wegen in Europa
Misschien ken je het wel: je kunt aan het wegdek voelen of je de grens met België al overgestoken bent. Heeft België dan echt zulke slechte wegen?
Lees verder