maandag 6 september 2021

BMW i Vision Circular: focus op duurzaam

AUTOWEEK
BMW i Vision Circular: focus op duurzaam
Ook BMW geeft acte de présence tijdens de IAA van München. Het merk stelt er de i Vision Circular voor, een elektrische en met duurzame materialen volgestopte hatchback waarmee BMW een tweeledig signaal geeft.
Lees verder

Hyundai wil CO2-neutraal zijn in 2045
Hyundai kondigt op de IAA Mobility 2021 in München aan dat het merk in 2045 klimaatneutraal wil zijn. Dat betekent dat Hyundai tegen die tijd niet alleen 'Zero Emission Vehicles' wil leveren, maar ook de productie milieuvriendelijk moet verlopen.
Lees verder

Duitse autofabrikanten: 'Chiptekort is aanhoudend probleem'
Het chiptekort in de auto-industrie zal niet snel verholpen zijn. Dat verwachten Volkswagen, BMW en Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz. De verwachting is dat het tekort nog 'vele maanden' zal voortduren, waarbij men enige hoop vestigt op het vierde kwartaal van dit jaar.
Lees verder

Audi RS3 LMS: circuitversie RS3 nu te koop
Audi heeft de tweede generatie van de RS3 LMS in de orderboeken gezet. Het gaat om een heftige circuitversie van de RS3 Limousine die klaar is voor de toerwagenkampioenschappen.
Lees verder

Digitaal instrumentarium voor Subaru Outback
Subaru brengt de nieuwe Outback nu ook in thuisland Japan op de markt. Daar wordt de met SUV-elementen overladen stationwagen leverbaar met twee zaken die we in de Europese versie niet kennen.
Lees verder