maandag 6 september 2021

BMW Motorrad Concept CE 02.

BMW GROUP
BMW Motorrad Concept CE 02.
Een frisse wind voor elektrische, stedelijke mobiliteit op twee wielen.
Lees verder

BMW Group zet vaart achter CO2-reductie. Focus op circulaire economie met de Neue Klasse.
BMW Group zet vaart achter haar maatregelen om klimaatverandering tegen te gaan. Vooruitlopend op de introductie van de Neue Klasse scherpt de onderneming haar zelfopgelegde doelstellingen (zoals vorig jaar aangekondigd) verder aan: BMW Group streeft naar een aanzienlijke reductie van de CO2-emissie, waarbij tevens een belangrijke rol is weggelegd voor het behalen van de 1,5 graden doelstelling voor het tegengaan van global warming.
Lees verder

De BMW Motorrad Vision AMBY.
De BMW Motorrad Vision AMBY is één van vijf concepten die BMW Group presenteert tijdens de IAA Mobility, en staat model voor een nieuwe visie op individuele mobiliteit in stedelijke gebieden. Onder de noemer 'electric mobility, digitality en sustainability' vormen de vijf concepten een bijzondere mix, die staat voor een nieuwe richting in duurzaam denken waarbij rekening wordt gehouden met uiteenlopende mobiliteitsbehoeften, nu en in de nabije toekomst.
Lees verder

De BMW i Vison AMBY.
Rijswijk. Met de BMW i Vision AMBY presenteert BMW de eerste, high-speed pedelec voor stedelijke gebieden. Aan de buitenzijde oogt de i Vision AMBY als een e-bike, maar onderhuids biedt de AMBY tal van mogelijkheden voor snel en comfortabel stadsvervoer. De i Vision AMBY is één van vijf concepten die BMW Group presenteert tijdens de IAA Mobility, en staat model voor een nieuwe visie op individuele mobiliteit in stedelijke gebieden.
Lees verder

De BMW i Vision Circular.
Rijswijk. De vierzits BMW i Vision Circular geeft een voorproefje van een compacte, volledig elektrische auto voor het jaar 2040, die geheel op duurzaamheid en luxe is gericht.
Lees verder