dinsdag 21 september 2021

Citroën 2CV Fourgonnette (1977) - In het Wild

AUTOWEEK
Citroën 2CV Fourgonnette (1977) - In het Wild
Als er maar genoeg tijd overheen gaat, worden bijna alle bestelwagens op den duur wel een keer een tweede blik waard. De Citroën 2CV 'Besteleend' was nieuw echter al een opvallend ding om te zien. Tegenwoordig is het al helemaal een blikvanger.
Lees verder

Nieuwe BMW X1 stapje dichterbij
SUV's hebben bij BMW veelal geen lange levenscylus en dat betekent dat het merk al druk in de weer is met de opvolger van de huidige X1. Dankzij onze spionagefotograaf kan AutoWeek je de volledig nieuwe BMW X1 vanuit alle hoeken laten zien.
Lees verder

Test: Volkswagen Golf GTI
Van alle hot hatches is de Volkswagen Golf GTI zonder meer degene met de langste erelijst. Het is immers al 45 jaar dé maatstaf op dat vlak, al is het maar omdat er altijd een GTI is. We probeerden de nieuwe VIII.
Lees verder

Elektrische Renault 5 in 2024 te koop
Zelden werd een studiemodel zo goed ontvangen als de Renault 5 Prototype. Dat die concept-car daadwerkelijk tot een productiemodel leidt, was al bekend. Nu weten we ook dat de elektrische herboren Renault 5 in 2024 op de markt verschijnt.
Lees verder

Klimaat-ngo begint rechtszaken tegen BMW en Daimler
BMW en Daimler, moederbedrijf van Mercedes-Benz, worden voor de rechter gedaagd door de Duitse klimaat-ngo DUH. De bedrijven zouden te weinig doen om hun uitstoot van broeikasgassen terug te dringen.
Lees verder