woensdag 22 september 2021

De BMW Group benadrukt haar consequente focus op duurzaamheid op de IAA Mobility 2021: Strengere CO2-doelstellingen g...

BMW GROUP
De BMW Group benadrukt haar consequente focus op duurzaamheid op de IAA Mobility 2021: Strengere CO2-doelstellingen gaan hand in hand met concrete maatregelen en concepten voor implementatie
De BMW Group zet circulaire economie en duurzame stedelijke mobiliteit centraal in haar aanwezigheid op de IAA Mobility 2021. Op de autobeurs toont het bedrijf consequent haar duurzaamheids- en CO2-doelstellingen, en haar concrete maatregelen en concepten om deze doelstellingen te bereiken. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group toont voor het eerst Automated Valet Parking op de IAA Mobility 2021.
Geautomatiseerde en bestuurderloze parkeer- en servicefuncties kunnen door iedereen worden ervaren in een unieke demonstratie. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

MINI en de IAA Mobility 2021: #BIGLOVE – een gevoel dat blijft.
Visies voor duurzame mobiliteit en steden ontworpen voor een uitstekende levenskwaliteit, nieuwe prikkels voor de MINI-gemeenschap en een duidelijk engagement voor diversiteit: met de campagne 'BIG LOVE from Munich' drukte het Britse premiummerk zijn stempel op de International Motor Show en niet alleen door de muurschildering op de toren van "Sugar Mountain", ontworpen door de kunstenaar Lakwena. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

München door andere ogen zien: de 'Map of Big Love' gepresenteerd door MINI en Google.
Speelse inhoudshub nodigt gebruikers uit om samengestelde routes te nemen: ontdek favoriete plekken en opwindende activiteiten - op het spoor van MINI Friends die gebruik maken van cloudgebaseerde kaartenstijl van Google Maps Platform. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW modelupdates met ingang najaar 2021.
Drie nieuwe aandrijfvarianten voor de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio - BMW X1 xDrive18d en BMW X2 xDrive18d nu standaard met 8-traps Steptronic transmissie - Nieuwe lakkleuren voor BMW 1-serie, BMW 2-serie Gran Coupé, BMW X2, BMW X3 en BMW X4 - Mijn BMW App nu met bandenspanning en bandenconditieweergave - BMW i3 Unique Forever Edition gaat in première. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder