donderdag 23 september 2021

Dieselprijs bereikt nieuw record

AUTOWEEK
Dieselprijs bereikt nieuw record
De gemiddelde landelijke adviesprijs voor diesel staat op het hoogste punt ooit. Voor benzine werd vijf dagen geleden een nieuw record bereikt.
Lees verder

Honda Passport volgt opruigtrend
De Honda Passport is een SUV die we in Nederland en zelfs in Europa helemaal niet kennen. Het model ondergaat enkele jaren na de introductie van de huidige generatie een facelift. Het is interessant te zien hoe ook de Passport keurig meedoet met de opruigtrend die in SUV-land aan volgers wint.
Lees verder

Test: BMW 128ti
45 jaar geleden lanceerde Volkswagen de eerste Golf GTI, die sindsdien toonaangevend was in het segment van de hot hatches. Dat betekent echter niet dat er geen kapers op de kust zijn, want al veel merken waagden een poging om een graantje van de markt mee te pikken. Dit keer komt de concurrentie met de BMW 128ti wel uit heel onverwachte hoek.
Lees verder

MG Maze: viert einde lockdowns
MG is niet vies van het laten zien van knotsgekke concept-cars. We maken kennis met de Maze, een futuristisch ogend studiemodel waarmee MG het einde van de lockdowns lijkt te vieren.
Lees verder

E-Legend komt met meer retro Groep B-auto's
E-Legend kon op een flinke bak waardering rekenen met de EL1, een op de Audi Sport Quattro geïnspireerd bloedsnel elektrisch scheurmonster. Er zitten meer van dergelijke hommages in het vat!
Lees verder