dinsdag 14 september 2021

Dit zijn de plannen van Renaults Mobilize

AUTOWEEK
Dit zijn de plannen van Renaults Mobilize
Op de IAA in München schoof Renault Mobilize naar voren, een nieuw merk dat zich niet met autoverkoop, maar met allerlei mobiliteitsoplossingen gaat bezighouden. Dit zijn de plannen van die nieuwe tak.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 37
Terwijl de drukte van de IAA in München nog na-ebde, waren we alweer druk in de weer met een nieuwe AutoWeek. Die ligt morgen in de winkels of valt deze week bij je op de deurmat. Dit mag je onder meer verwachten!
Lees verder

Test: Renault Captur E-Tech
De plug-in hybride is aan een enorme opmars bezig, maar tegelijkertijd zien we ook steeds meer hybrides zonder stekker. Renault voegt bijvoorbeeld zo'n versie toe aan het gamma van de Captur.
Lees verder

Premie autoverzekering stijgt ondanks minder schade en diefstal
In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben autoverzekeraars dit jaar de premies voor de WA beperkt casco-verzekering, ook wel WA+, verhoogd. Die voor WA en WA volledig casco-verzekeringen zijn vrijwel gelijk ten opzichte van 2020, meldt vergelijkingssite Autoverzekering.nl dinsdag na eigen onderzoek.
Lees verder

Stella Vita: camper op zonne-energie
Solar Team Eindhoven heeft een wel heel innovatieve kampeerauto gepresenteerd. We maken kennis met de Stella Vita, een auto die al zijn energie opwekt met zonnepanelen.
Lees verder