donderdag 23 september 2021

Fiat 500 tijdelijk als Connect

AUTOZINE
Fiat 500 tijdelijk als Connect
De Fiat 500 is tijdelijk verkrijgbaar als Connect. Die staat per direct voor 17.850 euro bij de Nederlandse Fiat-dealers.
Lees verder

Autotest: Tesla Model Y
Tesla doet dingen graag anders. Tot de komst van Tesla waren elektrische auto's kleine aandoenlijke voertuigjes voor wereldverbeteraars. Tesla zette daar razendsnelle zakenauto's met meer dan innovatieve techniek tegenover. Toch ontbrak er nog iets in het aanbod van Tesla: een middelgrote SUV. Weet dé specialist op het gebied van elektrische auto's ook hier meerwaarde te bieden?
Lees verder

Hyundai introduceert Factory Safety Serv
Hyundai presenteert de Factory Safety Service Robot. Het is het allereerste project dat voortvloeit uit de samenwerking met de Amerikaanse robotfabrikant Boston Dynamics. De Factory Safety Service Robot is ontwikkeld om de veiligheid van werknemers in fabrieken te waarborgen. Momenteel draait een pilot met de Factory Safety Service Robot in een van de productiefaciliteiten van Hyundai Motor Group in Zuid-Korea.
Lees verder

Autotest: Peugeot 308 SW
Een stationcar moet ruim en praktisch zijn. Dat spreekt voor zich. En dat kopers veiligheid en een moderne uitrusting wensen is ook geen verrassing. Daarom voldoen alle nieuwe stationwagons aan die eisen. Wat de ene stationcar uiteindelijk onderscheidt van de andere zit in de stijl en de techniek. Daarom gaat de middenklasser van Peugeot niet alleen met de tijd mee, maar heeft de 308 SW meer karakter dan ooit tevoren. Wie zal de 308 daarmee aanspreken?
Lees verder

Volvo maakt auto's vrij van leder
Volvo zet zich met zijn volledig elektrisch aangedreven modellen in voor het welzijn van dieren. Vanaf de nieuwe Volvo C40 Recharge zijn daarom voortaan alle nieuwe, volledig elektrische Volvo-modellen vrij van leder. De komende jaren introduceert Volvo een compleet nieuwe generatie van volledig elektrische modellen. Het merk wil tegen 2030 uitsluitend nog volledig elektrische modellen aanbieden en die allemaal geheel vrij zijn van leder.
Lees verder