woensdag 29 september 2021

Fiat Tipo Cross – Ford Focus Active - Dubbeltest

AUTOWEEK
Fiat Tipo Cross – Ford Focus Active - Dubbeltest
De Fiat Tipo Cross en de Ford Focus Active zijn in beginsel brave auto's, maar wel voorzien van een ruig randje om zich in de stadsjungle staande te houden. Gaat het alleen om de looks of voegen de stoere Tipo en Focus echt iets toe? En zo ja, welk model doet dat dan als beste?
Lees verder

Mercedes-Maybach viert 100 jaar Maybach met feestedities
Mercedes-Maybach viert dat Maybach 100 jaar geleden werd opgericht. Dat doet het met de gelimiteerde uitvoering 'Edition 100' voor zowel de S-klasse als de GLS.
Lees verder

Nieuwe Acura Integra anders dan Honda Integra
Honda en zijn luxemerk Acura trekken modelnaam Integra uit de mottenballen. AutoWeek kon je eerder al de nieuwe Honda Integra laten zien zoals die in China op de markt komt. Wat blijkt nu? De Integra die Acura in China gaat voeren, wordt behoorlijk anders.
Lees verder

Altis XT: elektrische pick-up schiet op Tesla
Elektrische pick-ups schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. De nieuwe Amerikaanse fabrikant Altis laat nu een productierijpere versie van zijn enkele jaren geleden aangekondigde XT zien.
Lees verder

Meerderheid weggebruikers leest appjes achter het stuur
Hoewel er sinds kort met slimme camera's op telefoongebruik achter het stuur wordt gecontroleerd, weerhoudt dat veel automobilisten er niet van om tijdens het rijden appjes te lezen. Bij meer dan de helft heeft dit (soms sterke) invloed op het rijgedrag.
Lees verder