woensdag 22 september 2021

Ford Bronco Raptor komt in 2022

AUTOWEEK
Ford Bronco Raptor komt in 2022
Met de Bronco heeft Ford in de Verenigde Staten regelrecht in de populariteitsroos geschoten. Ford bevestigt dat de met retrodesign doorspekte offroader volgend jaar ook als machtige Raptor op en naast het asfalt beland.
Lees verder

BMW schrapt handbakken voor X1- en X2 xDrive18d
BMW voert meer aanpassingen door op zijn modellen. Ditmaal hebben de noviteiten betrekking op de X1 en X2, maar in plaats van dat die twee cross-overs er iets bij krijgen, wordt de bestellijst iets ingekort.
Lees verder

Gordon Murray iStream: basis voor van alles
Gordon Murray Automotive toont zich van zijn innovatieve kant. Het presenteert iStream. Dat is geen nieuwe dienst van Apple, maar een basis voor tal van verschillende soorten voertuigen.
Lees verder

Rolls-Royce Dawn met Mansory-opsmuk
Mansory beukt een sloopkogel tegen de nobele uitstraling van de Rolls-Royce Dawn en hangt het resultaat ervan op aan de boom der visuele teleurstellingen. We heten welkom: de Mansory Rolls-Royce Dawn met 'softkit'.
Lees verder

'Nederland op één na snelste land ter wereld om in te rijden'
Je zou het misschien niet zeggen, maar Nederland heeft bijna de ideale omstandigheden om lekker door te rijden. Uit onderzoek van Moneybarn blijkt alleen Duitsland wereldwijd gezien een nog 'sneller' land te zijn om in te rijden.
Lees verder