woensdag 29 september 2021

Ford Evos beter belicht

AUTOWEEK
Ford Evos beter belicht
De Evos is misschien wel een van de meest interessante modellen die Ford buiten Europa aanbiedt. Vandaag kunnen we je meer vertellen over de Ford Evos, een auto die perfect zou kunnen dienen als opvolger van de Mondeo.
Lees verder

Citroën toont toekomstvisie op stadsvervoer
Citroën slaat de handen ineen met diverse grote Franse bedrijven om een toekomstbeeld van stedelijk vervoer te schetsen. Het resultaat: enkele volledig autonome voertuigen met uiteenlopende doelen.
Lees verder

Elektrische Rolls-Royce Spectre klaar voor 2023
Rolls-Royce maakt een behoorlijke ommezwaai. Het merk was tot op heden vrij terughoudend wat betreft de ontwikkeling van EV's, maar rolt op elektrogebied opeens zijn spierballen. We kunnen je de eerste foto's van de Spectre laten zien, de eerste maar zéker niet laatste volledig elektrische Rolls-Royce.
Lees verder

De nieuwe Ford 'Sierra' - Uit de Oude Doos
De Ford Sierra was 30 jaar geleden niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De komst van een nieuwe generatie was dan ook groot nieuws. In AutoWeek 39 van 1991 blikten we vooruit op de auto die uiteindelijk als Mondeo op de markt kwam.
Lees verder

Twee jaar cel geëist tegen voormalig Nissan-topman
Tegen Greg Kelly, een voormalige directeur van Nissan, is twee jaar cel geëist wegens gerommel met de financiën van het Japanse autoconcern.
Lees verder