donderdag 16 september 2021

Ford Fiesta krijgt facelift

AUTOWEEK
Ford Fiesta krijgt facelift
Bijna vijf jaar na z'n introductie krijgt de zevende generatie van de Ford Fiesta een facelift. Ford monteert een nieuwe neus, nieuwe uitrusting en licht ge├źlektrificeerde aandrijflijnen.
Lees verder

Ford Fiesta - Eerste kennismaking
De Ford Fiesta gaat in zijn huidige vorm al weer wat jaren mee. Tijd dus voor een facelift. Eind dit jaar staat die in de showroom, maar wij konden hem al van dichtbij bekijken. Behalve wat uitelijke wijzigingen is ook de uitrusting aangepast, en goed nieuws voor de fijnproevers: een ST is ook weer van de partij.
Lees verder

Europese autoverkoop flink gekrompen in de zomer
De verkoop van nieuwe auto's in de Europese Unie is in de zomermaanden juli en augustus behoorlijk gedaald ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar.
Lees verder

California Spyder Revival is herboren Ferrari
Het Engelse GTO Engineering brengt een klassieke Ferrari terug die normaliter miljoenen opbrengt bij veilingen. Het weemoedig ingestelde bedrijf dat tot op het kleinste moertje nagebouwde klassieke auto's produceert, gaat de Ferrari California Spyder produceren.
Lees verder

Prijzen Mercedes-Benz Citan bekend
De inkt van de brochure van de nieuwe Mercedes-Benz Citan is nog niet droog of de Nederlandse dealers openen de orderboeken van het model al. De nieuwe Mercedes-Benz Citan is per direct te bestellen. De bedrijfswagen heeft een vanafprijs van €17.225.
Lees verder