vrijdag 3 september 2021

Hyundai Casper is extreem schattig koekendoosje voor internationale markt (2021)

AUTOFANS
Hyundai Casper is extreem schattig koekendoosje voor internationale markt (2021)
Taal Nederlands Hyundai heeft voor thuismarkt Zuid-Korea een nieuw kleintje klaar. Die Casper is met zijn 3.6 meter nog een stuk korter dan de bij ons gekende Suzuki Ignis en wil charmeren met zijn stoere styling. Of hoe de Hyundai Casper misschien wel eens het meest vriendelijke spook in autoland kan zijn.
Lees verder

Tesla Roadster... is uitgesteld tot 2023
Taal Nederlands In 2017 toverde Tesla's topman Elon Musk de Roadster uit haar hoed, een extreem imposante elektrische sportwagen die zijn sprintje richting de honderd af moet leggen in amper 1.1 seconde. Vandaag laat diezelfde Elon weten dat we nog een paar jaar mogen wachten op die Roadster. Jep, vertraging bij Tesla... waar gaan we dat schrijven.
Lees verder

Cupra UrbanRebel Concept scheurt het toneel op (2021)
Taal Nederlands Cupra, het performancemerk van Seat, toont met de UrbanRebel Concept hoe de elektrische hothatch van de toekomst er wel eens uit kan zien. Belangrijker is dat onder alle spoilers en opsmuk de basis van de Volkswagen ID.2 en co zit. Jep, qua voorbode kan dit tellen.
Lees verder

Rijtest: BMW 128 ti (2021)
Taal Nederlands Bij BMW wilden ze wel eens weten of ze een concurrent voor de voorwielaangedreven Golf GTi konden verzinnen, nu de 1 Reeks niet langer op de achterwielen aangedreven wordt. Het resultaat is deze 128 ti. Petje op, we gaan een toertje maken.
Lees verder

Audi Grandsphere Concept: luxesloep voor de nabije toekomst (2021)
Taal Nederlands En dat is twee. Na de Skysphere Concept haalt Audi nu het doek van de Grandsphere Concept, een 5,35 meter lange elektrische 2+2-zitter die in een niet zo gek verre toekomst een productieversie verwacht.
Lees verder