dinsdag 28 september 2021

Hyundai Getz 1.3i – 2003 – 305.390 km - Klokje Rond

AUTOWEEK
Hyundai Getz 1.3i – 2003 – 305.390 km - Klokje Rond
De Hyundai Getz van Jelle Algra doet sinds 2014 dienst in zijn familie. Vorig jaar nam hij hem met gesloten beurs over van zijn moeder. In al die jaren tikte de Koreaan kalmpjes aan zijn kilometers weg en onlangs bereikte hij een Klokje Rond-waardige kilometerstand. Vandaag mag de Getz zijn kwaliteiten bewijzen.
Lees verder

Tesla Model Y in Europese EV-top 10 in eerste maand
De Tesla Model Y is in de eerste verkoopmaand in Europa direct in de top 10 van best verkochte nieuwe elektrische auto's gekomen. Ook overtreft de Model Y in Nederland meteen de Model 3.
Lees verder

Alfa Romeo GTV6 (1981) - In het Wild
De Alfa Romeo Alfetta GT zou het met verschillende namen en een bijgeschaafd uiterlijk maar liefst 13 jaar volhouden. Ongeveer halverwege die periode rolde dit exemplaar van de band. Sindsdien lijkt de tijd aardig stil te hebben gestaan.
Lees verder

Test: Volkswagen Golf Variant 1.5 eTSI
Lange tijd was een nieuwe Golf de belangrijkste nieuwkomer binnen de Volkswagen Group. Door de komst van de belangrijke ID.3 en ID.4 stond de Golf VIII echter nooit zo in de spotlights als hij anders had gedaan. Nu is er opnieuw een Variant verschenen en zo'n stationwagon is een mooi alternatief voor alle hoge auto's.
Lees verder

Elektrische Rolls-Royce komt eerder dan je denkt
Elektrisch rijden, als het aan Rolls-Royce ligt wachten we er nog even mee. Toch komt het merk waarschijnlijk eerder dan je denkt met een volledig elektrische auto!
Lees verder