zondag 12 september 2021

Hyundai i20 - Achteruitkijkspiegel

AUTOWEEK
Hyundai i20 - Achteruitkijkspiegel
De afgelopen AutoWeek begon met twee evenementen die in meerdere opzichten heel speciaal waren. Uiteraard waren de heren van AutoWeek zowel aanwezig bij de Grand Prix van Zandvoort als bij het nieuwe auto-evenement in Munchen. De IAA, voorheen in Frankfurt, voorheen vooral een autoshow maar nu....Stéphan Vermeulen en Michiel Willebrands blikken terug op de week die roerig begon. Het verlangen naar het oude normaal is groot! En lijkt die VW ID Life nou op de eerste Golf of is het toch meer de ...
Lees verder

Toyota Yaris Cross - Back to Basics
Met de Yaris Cross begeeft Toyota zich in het drukbevochten segment van de compacte cross-overs. Hoe staat het ervoor met de standaarduitrusting van de ruiger uitziende Yaris? Tijd om de configurator erbij te pakken.
Lees verder

Nazomeren met een Ford cabriolet voor 2.500 euro
Nu de zomer er bijna op zit wordt het interessant om naar een open auto te kijken, alvast voor volgend jaar. Op de rollenbank hadden we deze week een Ford Escort Cabrio uit 1985. Ford heeft sindsdien nog meer open modellen gebouwd en voor wie de wind in de haren wil, hoeven die niet eens veel te kosten. Laten we eens kijken waar je voor minder dan twee en een halve mille mee thuis kunt komen.
Lees verder

Seat Ateca - Occasion aankoopadvies
Voor Seat was de Ateca in 2016 een nieuwe mijlpaal in de historie van het merk: het is de eerste SUV. Uiteraard deelt hij veel met onder meer de VW Tiguan, ook al is hij tien centimeter korter. Toch is er genoeg ruimte in het interieur en de kofferbak. In 2020 kreeg de Ateca een facelift. Zwakke punten zijn nog niet bekend, daarvoor is de Ateca nog te jong. En hij steekt degelijk in elkaar.
Lees verder

Tegen de stroom in: Nash Metropolitan - De Vluchtstrook
Groot, groter, grootst: dat leek het mantra van Amerikaanse autofabrikanten in de vorige eeuw. Hoe groter, hoe beter, en daarom verscheen de ene sloep na de andere op de markt. Bij de Nash Motor Company dachten ze medio jaren '50 dat het ook anders kon en bracht men een compacte auto op de markt.
Lees verder