dinsdag 7 september 2021

Hyundai legt zich verder toe op waterstof

AUTOWEEK
Hyundai legt zich verder toe op waterstof
Hyundai loopt samen met onder andere Toyota al jaren voorop wat betreft de ontwikkeling van auto's met een brandstofcel. Hyundai legt zich nu nadrukkelijk toe op de ontwikkeling van waterstoftechnologie en stippelt met zijn Hydrogen Vision 2040 geheten plan een uitgebreide waterstofroute uit.
Lees verder

Groen licht voor Volkswagen ID3 GTX
Na de Volkswagen ID4 en de op stapel staande ID5 krijgt ook de ID3 een sportieve GTX-versie. Dat er een dergelijke sportieve variant van de ID3 aan zat te komen, kon je natuurlijk op je vingers uittellen.
Lees verder

Toyota investeert 11,4 miljard in accutechnologie
Toyota gaat aan de slag met accutechnologie voor EV's. De Japanners investeren tot 2030 1,5 triljoen Yen, omgerekend €11,4 miljard, in accutechnologie en de productie van accu's. Die moeten uiteindelijk in verschillende aandrijflijnen terecht komen.
Lees verder

Renault wil uitstel verbod op verbrandingsmotor
Renault ziet het liefst dat het voorgestelde Europese verbod op nieuwe auto's met een verbrandingsmotor in 2035 wordt uitgesteld tot 2040. Volgens Gilles Leborgne, executive vice president engineering bij Renault, is dat nodig om vooral modellen van Dacia betaalbaar te houden.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E als politieauto
De Engelse tak van Ford heeft de Mustang Mach-E in een politieuniform gehesen. We maken digitaal kennis met de Mustang Mach-E Police Car Concept.
Lees verder