woensdag 8 september 2021

IAA München 2021 - Beursverslag Deel 4

AUTOWEEK
IAA München 2021 - Beursverslag Deel 4
We trappen het helaas alweer laatste deel van de beursverslagen af bij Renault. Daar staat de bijzondere R5 Prototype te schitteren. Op een halfuurtje rijden bij de beurshallen vandaan, middenin de stad, hebben Audi en Porsche hun kamp opgeslagen. Daar treffen we twee veelbelovende conceptauto's.
Lees verder

Vijf NCAP-sterren voor vijf nieuwe modellen
Euro NCAP heeft weer vijf auto's aan flarden gereden tijdens uitgebreide bots- en veiligheidsproeven. Ditmaal heeft het veiligheidsinstituut vijf nieuwe SUV's aan zijn tests onderworpen, waaronder twee Chinese kandidaten. Alle geteste auto's keerden met de maximaal haalbare score van 5 sterren huiswaarts.
Lees verder

Renault Mégane E-Tech Electric: de voordelen van voorwielaandrijving
Renault presenteerde deze week z'n eerste EV in het C-segment. De Renault Mégane E-Tech Electric staat op een nieuw en speciaal voor EV's ontwikkeld platform, maar beschikt toch over voorwielaandrijving. Renault legt graag uit waarom het deze wat ongebruikelijke opstelling heeft gekozen.
Lees verder

Prijzen nieuwe Honda HR-V bekend
Nog voordat Honda er zelf ruchtbaarheid aan heeft gegeven, kan AutoWeek je de prijzen van de nieuwe HR-V melden. De altijd hybride Honda HR-V heeft een vanafprijs van €34.360.
Lees verder

Renault: 'elektrische Zoe rijdt gemiddeld meer dan Clio diesel'
Renault stelt dat de bestuurder van een volledig elektrische Zoe gemiddeld méér rijdt dan de bestuurder van een Clio diesel.
Lees verder