woensdag 22 september 2021

Lotus onthult platform voor zijn toekomstige EV’s (2021)

AUTOFANS
Lotus onthult platform voor zijn toekomstige EV's (2021)
Taal Nederlands Sportwagenfabrikant Lotus gaat binnenkort de elektrische toer op. Daartoe geeft het merk nu de details van zijn LEVA-architectuur prijs, een modulair platform voor elektrische modellen dat zowel sportwagens als SUV's zal voortbrengen.
Lees verder

Bentley Continental GT Speed voortaan beschikbaar met Akrapovic
Taal Nederlands Al jaar en dag gaan motor- en automerken bij Akrapovič te rade om knijterluide en knetterende uitlaten te creëren. Het luxueuze Bentley stapt nu ook mee op de kar en introduceert een titanium uitlaatlijn voor de 659 pk sterke Continental GT Speed. Kan vulgair ook klassevol zijn?
Lees verder

Citroën C5 X kent zijn prijs: Vanaf €32.820 (PHEV: €43.820)
Taal Nederlands Kans is dat je 'm al even uit het oog bent verloren maar Citroën heeft daadwerkelijk een nieuw generatie van haar C5 voorgesteld. Die heet C5 X, mengt comfort met een uitgesproken design én is beschikbaar als plug-inhybride. Vanaf nu hebben we ook zijn prijs. Weet die te overtuigen?
Lees verder

Aura is elektrische roadster met 640 km range
Taal Nederlands Tijdens de lockdown van vorig jaar besloten vier Britse bedrijven de krachten te bundelen om een elektrische roadster te ontwikkelen. Het resultaat is deze Aura geworden. Lichtgewicht, volledig elektrisch en dankzij een accu van 88 kWh in staat om 640 kilometer ver te geraken op één lading. Al speelt de aerodynamica van je hoofd ook een rol...
Lees verder

BMW frist range op: Meer automaat voor X1/X2, nieuwe motoren 4 Reeks cabrio, speciale reeks i3 (2021)
Taal Nederlands BMW geeft enkele producten binnen haar line-up een najaarsupdate. Specifiek gaat het over de X1, X2, 4 Reeks cabrio en i3. Onder andere nieuwe motoren en een speciale uitzwaaireeks tekenen present.
Lees verder