woensdag 22 september 2021

Maserati Grecale komt in november

AUTOWEEK
Maserati Grecale komt in november
Bij Maserati waait opeens een stevige vernieuwingswind. De MC20 is nog kakelvers, het merk werkt aan een nieuwe GranTurismo en meldt nu dat het nog voor het eind van het jaar de Grecale op het podium tilt.
Lees verder

Aura: open tweezitter met actieradius van 640 km
Dames en heren: dit is de Aura. Een tweezitter zonder dak en voorruit, die ondanks zijn behoorlijk spartaanse opzet volgens zijn makers de toekomst van sportief autorijden belichaamt.
Lees verder

3.000 pk sterke Spyros Panopoulos Chaos in beeld
Het Griekse Spyros Panopoulos kondigde in maart vorig jaar de komst van de Chaos aan, een op papier indrukwekkende hypercar met wel 3.000 pk waar het bedrijf vooralsnog alleen schimmen van liet zien. Inmiddels is het stil rond de Chaos, maar AutoWeek kan je de losgeslagen 'ultracar' vanuit alle hoeken laten zien.
Lees verder

Hyundai Sonata - Rijtest - Uit de Oude Doos
In de jaren 80 deed Hyundai een eerste poging om Europa voor zich te winnen en wie toen had verteld hoe succesvol het merk nu zou zijn, werd waarschijnlijk voor gek verklaard. Begin jaren 90 werd echter al duidelijk dat de Zuid-Koreanen wisten wat ze deden.
Lees verder

Ford gaat je waarschuwen voor gevaarlijke plekken
Ford werkt samen met een Brits consortium aan het zogenoemde 'RoadSafe'. Dat moet Ford-bestuurders gaan waarschuwen voor gevaarlijke plekken.
Lees verder