Doorgaan naar hoofdcontent

Mazda CX-5 aangepast voor modeljaar 2022

AUTOZINE
Mazda CX-5 aangepast voor modeljaar 2022
De Mazda CX-5 is aangepast voor modeljaar 2022. De CX-5 heeft een vernieuwd exterieurdesign en drie nieuwe uitrustingsvarianten: Newground, Sportive en Signature. De vernieuwde Mazda CX-5 is bovendien voorzien van een Mi-Drive rijmodus-selector, een verbeterde rijdynamiek en meer keuzemogelijkheden, verbeteringen op het gebied van bagageruimte en het gebruiksgemak in het interieur en een uitgebreidgamma veiligheidsvoorzieningen. In Nederland staat eind 2021 de vernieuwde CX-5 in de showroom voor een vanafprijs van 35.990 euro.
Lees verder

Volkswagen opent nieuw lab voor accu's
Volkswagen Group Components heeft in Salzgitter (Duitsland) een nieuwe laboratorium voor celonderzoek en -ontwikkeling geopend. Met dit nieuwe lab breidt de onderneming de expertise in accutechnologie uit en zet het naar eigen zeggen een volgende stap in de ontwikkeling en productie van eigen accucellen voor elektromobiliteit. In 2025 rolt de eerste door Volkswagen ontwikkelde accucel van de productielijn. In de toekomst gaan zon 250 specialisten in in totaal vier laboratoria onderzoek doen op het gebied van celontwikkeling, analyse en testen. Volkswagen investeert ongeveer 70 miljoen euro in de onderzoeksfaciliteiten.
Lees verder

Renault opent orderboeken Trafic 2021
De vernieuwde Renault Trafic is per direct te bestellen. Behalve het nieuwe frontdesign wordt de nieuwe Trafic ook gekenmerkt door een grondig vernieuwd, functioneler en praktischer interieur dat op het gebied van comfort en waarneembare kwaliteit niet onderdoet voor dat van een personenauto. Het bredere aanbod van nieuwe Euro 6d-Full-motoren levert bovendien meer vermogen en koppel. Voor meer veiligheid en gemoedsrust zijn nieuwe rijhulpsystemen (ADAS) gemonteerd.
Lees verder

Seat Ibiza nu ook als Reference
De vernieuwde Ibiza die SEAT deze zomer introduceerde, heeft nu een nieuw instapmodel gekregen: de Ibiza Reference. Deze uitvoering heeft een vanafprijs van 19.700 euro.
Lees verder

Vooruitblik: Ford Fiesta
De zevende generatie van de Ford Fiesta werd geïntroduceerd in 2017. En dat betekent dat het nu tijd is voor een verjongingskuur! Om de vernieuwde Fiesta aan de wereld te kunnen tonen, werden met de hand gebouwde exemplaren in een fotostudio vastgelegd. Autozine was daar bij en maakte nu al kennis met de Ford Fiesta voor modeljaar 2022.
Lees verder