dinsdag 14 september 2021

Mercedes-Benz GLE Coupé strakgetrokken

AUTOWEEK
Mercedes-Benz GLE Coupé strakgetrokken
De nog bepaald niet oude Mercedes-Benz GLE Coupé wordt binnenkort gefacelift. Een vroeg van de snijtafel afgeklommen exemplaar is voorbij de lens van onze spionagefotograaf gereden. Heftig lijkt de cosmetische ingreep niet te worden.
Lees verder

Tesla Model Y als... hybride
Het Oostenrijkse Obrist Powertrain choqueerde de wereld in januari 2020 met een hybrideversie van de Tesla Model 3. Nu krijgt de grotere Tesla Model Y van Obrist eveneens een verbrandingsmotor onder de kap.
Lees verder

'Thuis laden scheelt honderden euro's per jaar'
Veel EV-rijders laden al thuis hun auto bij, maar sommigen zijn aangewezen op publieke laadpunten. Het kan echter aardig wat geld schelen als je toch zelf kunt laden thuis. Milieu Centraal onderzocht wat het verschil op jaarbasis is als je eenmaal een eigen laadpunt hebt.
Lees verder

Facelift voor Mazda CX-5
Mazda heeft de CX-5 vernieuwd. De nieuwe Mazda CX-5 is vanbuiten te herkennen aan z'n nieuwe voorkant en aan zijn aangescherpte achterkant. De gefacelifte Mazda CX-5 staat nog dit jaar bij de Nederlandse dealers en heeft een vanafprijs van €35.990.
Lees verder

Hyundai Casper: nu vanbinnen
Hyundai trok in thuisland Zuid-Korea onlangs het doek van een speelse, stoerdere maar toch kleinere broer voor de i10: de Casper. De naar een skateboardtruc vernoemde minuscule cross-overachtige is nu voor het eerst ook vanbinnen te zien.
Lees verder