Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes-Benz maakt kleding van airbags

AUTOZINE
Mercedes-Benz maakt kleding van airbags
Mercedes-Benz presenteert een nieuwe Concept Collection in samenwerking met de Amerikaanse ontwerper en creative director Heron Preston. De collectie laat zien hoe innovatie en duurzaamheid samen nieuwe accenten in modedesign zetten. Het eerbetoon aan de airbag is ge?nspireerd op twee jubilea van de levensreddende veiligheidsuitrusting: het patent werd 50 jaar geleden verleend en de serieproductie in Mercedes-Benz personenwagens startte meer dan 40 jaar geleden. In overeenstemming met het upcycling-idee zijn voor de collectie gerecyclede airbagonderdelen gebruikt.
Lees verder

Bentley krijgt nieuw entertainmentsystee
Bentley introduceert voor zowel de Flying Spur als de Bentayga een nieuw entertainmentsysteem voor de passagiers op de achterbank. Bentley Rear Entertainment biedt de nieuwste connected technologie en combineert een zeer flexibel systeem met de toonaangevende Naim for Bentley-audio die in beide modellen al beschikbaar is.
Lees verder

DS 9 krijgt nieuwe motoren
DS Automobiles voert een modelupdate door voor de DS 9 E-TENSE. De versie E-TENSE 225 komt te vervallen, maar daarvoor komen krachtiger uitvoeringen in de plaats. Het aanbod begint voortaan met de E-TENSE 250. Het nieuwe topmodel is de vierwielaangedreven E-TENSE 4x4 360, het krachtigste DS-model uit het huidige aanbod.
Lees verder

Audi werkt samen met Holoride
De Duitse start-up holoride maakt het binnenkort mogelijk om als inzittende van een Audi naar virtuele werelden te reizen. Wanneer passagiers achterin een VR-bril opzetten, kunnen ze in games, films en presentaties duiken. Watde beleving bijzonder maakt: de virtuele wereld beweegt mee met de auto.
Lees verder

Skoda kondigt Enyaq Coupe aan
Na de ENYAQ iV presenteert Skoda nu een tweede carrosserievariant van zijn elektrische SUV: de vierdeurs ENYAQ COUP? iV. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de auto een betere stroomlijn dan de ENYAQ iV. Daardoor springt de ENYAQ COUP? iV zuiniger met de energie om. Met de grootste batterij ligt een theoretische actieradius van 535 kilometer (WLTP) binnen bereik. Er is keuze uit twee accupakketten en drie vermogensvarianten, met achter- of vierwielaandrijving. Net als bij de ENYAQ iV zijn de traditionele uitrustingsniveaus vervangen door Design Selections.
Lees verder