donderdag 9 september 2021

Mobileye start autonome taxidienst in München en Tel Aviv

AUTOWEEK
Mobileye start autonome taxidienst in München en Tel Aviv
Na jaren van testvloten en -ritten zegt Intels Mobileye dat het tijd is voor het echte werk. Het bedrijf wil vanaf volgend jaar ritten met autonome taxi's gaan aanbieden, te beginnen in München en Tel Aviv.
Lees verder

Nieuwe top: Donkervoort D8 GTO Individual Series
De koning is dood, leve de koning! Donkervoort komt met een opvolger van de machtige D8 GTO-JD70: de D8 GTO Individual Series. De D8 GTO Individual Series is de krachtigste Donkervoort ooit en maar valt ook nog eens vergaand de personaliseren.
Lees verder

Test: Lynk&Co 01
Sinds enige tijd is Nederland weer een nieuw automerk rijker: Lynk & Co, met het hoofdkantoor in Zweden en de productiefaciliteit in China. Vooralsnog is er maar één model, de 01, en deze plug-in hybride onderwerpen we aan een uitgebreide test.
Lees verder

Ford Bronco Raptor testend op weg
Ford geeft maar wat graag zijn hoog boven de grond staande modellen de bekende Raptor-behandeling. Dat betekent uiteraard dat ook de Bronco vroeg of laat aan de beurt is.
Lees verder

Radford Type 62-2 JPS is tandje extremer
De dit jaar herboren Engelse coachbuilder Radford komt met een nog heftigere versie van zijn al niet malse eerste auto. We maken kennis met de JPS-editie van de 62-2. Dat klinkt als codetaal, maar is het toch echt niet!
Lees verder