donderdag 16 september 2021

Nieuw logo voor Lada

AUTOWEEK
Nieuw logo voor Lada
Lada presenteert een nieuwe versie van zijn beeldmerk. Net als veel andere fabrikanten komt het merk met een eenvoudigere, meer 2D-versie van zijn logo. Op auto's ga je het logo echter niet zien.
Lees verder

Rivian wil miljarden op te halen met beursgang
De nog jonge Amerikaanse autofabrikant Rivian hoopt met een beursgang miljarden op te halen. Het zou zelfs één van de grootste IPO's (Initial Public Offering) ooit kunnen worden.
Lees verder

Test: Mercedes-Benz C-klasse
De geijkte concurrentie voor Mercedes-Benz komt vooral uit eigen land, maar naast Audi en BMW zijn er meer fabrikanten die de aanval openen op het merk met de ster. Dat probeert onder meer terug te slaan met de gloednieuwe C-klasse. Kan die auto de strijd met de premium-concurrenten in het D-segment aan?
Lees verder

Lightyear haalde dit jaar al 93 miljoen euro binnen
Het Nederlandse Lightyear, dat met een volledig elektrische auto met zonnepanelen de markt op gaat, heeft dit jaar al flink wat geld op weten te halen bij investeerders.
Lees verder

General Motors gaat miljoenen kostende Suburbans maken
General Motors heeft een bijzondere order ter waarde van bijna €31 miljoen binnen weten te halen. De Amerikaanse gigant gaat daar welgeteld tien speciale Suburbans voor produceren. Hoe zit dat?
Lees verder