woensdag 15 september 2021

Nieuwe Citroën klaar voor onthulling

AUTOWEEK
Nieuwe Citroën klaar voor onthulling
Citroën trekt morgen het doek van een splinternieuw model, een compacte auto die zeer waarschijnlijk een wel heel bekende naam krijgt: C3. De nieuwe Citroën C3 wordt echter niet de vervanger van de C3 die je in Nederland kunt kopen. Hoe zit dat?
Lees verder

Vernieuwde Aston Martin DBX betrapt
Aston Martin heeft een nieuw prototype van de DBX de deur uit gestuurd. Vooralsnog is het niet helemaal helder wat de Engelsen precies van plan zijn met deze nieuwe of vernieuwde versie.
Lees verder

Vernieuwde Seat Ibiza nu ook in basistrim
Seat breidt het leveringsgamma van de vernieuwde Ibiza uit met een nieuwe instapversie die Reference heet. De Seat Ibiza Reference is per direct te bestellen en kost net geen 20 mille.
Lees verder

'Xiaomi komt in 2023 met eerste auto'
Smartphonegigant Xiaomi is druk bezig met het opzetten van een automotive-tak. Tot op heden waren er nog geen al te concrete doelen van bekend, maar nu komt daar verandering in. Xiaomi zou ook op het punt staan om de productiefaciliteiten van Borgward over te nemen.
Lees verder

BMW M4 'CSL' van dichtbij
De Rupsjes Nooitgenoeg die de rondkroelen in de heftigere hoek van autoland zijn niet snel tevreden. Voor wie de 480 pk sterke BMW M4 en de maar liefst 510 pk sterke M4 Competition te mild vindt, komt BMW binnenkort met een oplossing. Die oplossing is op deze spionageplaten beter dan ooit te zien.
Lees verder