dinsdag 28 september 2021

Nissan Townstar ook als Combi, alleen EV voor Nederland

AUTOWEEK
Nissan Townstar ook als Combi, alleen EV voor Nederland
De deze week onthulde Nissan Townstar komt ook als personenversie Combi. Daarbij wordt bekend dat Nederland enkel de elektrisch aangedreven versie van de Townstar krijgt. De benzineversie gaat aan onze neus voorbij.
Lees verder

Dit zijn de populairste auto's in Europa
Tesla's Model Y is in zijn eerste Europese verkoopmaand direct de top 10 van best verkochte EV's in Europa in geklommen. Tesla doet dus goede zaken met die elektrische cross-over, maar dat is zeker niet de enige auto die het in Europa goed deed. We nemen de Europese verkooplijst van augustus met je door.
Lees verder

Vattenfall test snelladen via 'bufferaccu'
Energieleverancier Vattenfal plaatst samen met de Gemeente Amsterdam en Heijmans snelladers op een parkeerplaats in de hoofdstad, waar zestien auto's tegelijk kunnen snelladen. Een soort 'bufferaccu' is het slimme element hiervan.
Lees verder

Techart GTstreet R Cabriolet: opengeknipte extremist
Tuner Techart zet de zaag in misschien wel de heftigst ogende Porsche 911 die het ooit heeft gemaakt. De in elk opzicht buitensporige Techart GTstreet R is er nu namelijk ook als cabriolet.
Lees verder

Benzine- en dieselprijs weer naar nieuw record
De prijs voor een vat ruwe Brentolie is naar grote hoogten gestegen en dat werkt door op de gemiddelde landelijke adviesprijs van benzine en diesel. Voor de zoveelste keer dit jaar bereiken die prijzen een nieuw record.
Lees verder