woensdag 1 september 2021

Nissan versnelt elektrificatie

AUTOZINE
Nissan versnelt elektrificatie
Nissan versnelt de volledige elektrificatie van modellen en realisatie van CO2-neutrale bedrijfsvoering door zich aan te sluiten bij Race to Zero, een campagne die door de Verenigde Naties wordt ondersteund. Nissan is de eerste Japanse autofabrikant die zich bij deze campagne aansluit.
Lees verder

Skoda produceert 100.000ste iV-model
Vandaag is in Mlad? Boleslav de 100.000ste ge?lektrificeerde Skoda, een ENYAQ iV, van de band gerold. Skoda produceert momenteel drie iV-modellen: de Superb iV en Octavia iV plug-in hybridemodellen en de volledig elektrische ENYAQ iV. Tegen 2030 heeft Skoda nog minstens drie volledig elektrische modellen gelanceerd.
Lees verder

DS 3 Crossback aangepast voor 2022
DS Automobiles voert enkele modeljaarupdates door voor de DS 3 CROSSBACK. Enkele uitrustingsniveaus krijgen een andere naam en nieuwe banden zorgen voor een lagere CO2-emissie en een grotere actieradius. Bovendien krijgt de E-TENSE verbeterde techniek aan boord. De prijzen blijven ondanks de verbeteringen ongewijzigd.
Lees verder

Hyundai onthult IONIQ 5-robotaxi
Hyundai heeft een nieuwe stap gezet op het gebied van geautomatiseerd rijden. Samen met Motional ontwierp het de IONIQ 5-robotaxi, een Level 4 zelfstandig rijdende auto. Motional is een samenwerkingsverband tussen Hyundai en autotechnologieleverancier Aptiv en houdt zich bezig met de ontwikkeling van volledig autonome rijtechnologie.
Lees verder

Volvo verlaagt instapprijs XC40 Electric
De Volvo XC40 Recharge is nu ook verkrijgbaar in een basis-uitvoering. In tegenstelling tot de Volvo XC40 Recharge Twin Pure electric is de nieuwe, voorwielaangedreven Volvo XC40 Recharge Pure electric voorzien van ??n elektromotor. Op het gebied van laadprestatie en actieradius doet hij echter nauwelijks onder voor zijn tweemotorige familielid.
Lees verder